Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία το οδικό έργο του Διακονιάρη

Παραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το οδικό έργο του Διακονιάρη, που ενώνει τη μεγάλη περιμετρική οδό της Πάτρας, μέσω του κόμβου της Εγλυκάδας, με το νέο λιμάνι.

Ο νέος αυτός δρόμος εκτιμάται, ότι θα αποσυμφορήσει τους δρόμους της Πάτρας από μεγάλο αριθμό οχημάτων, αφού όσοι οδηγοί κινούνται από και προς το λιμάνι, μέσω των εθνικών οδών Πατρών- Αθηνών και Πατρών- Πύργου, δεν θα χρειάζεται να χρησιμοποιούν το κεντρικό οδικό δίκτυο της πόλης.


Σε δηλώσεις που έκανε μετά την παράδοση του έργου ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος, τόνισε, ότι το υπουργείο Ανάπτυξης, έδωσε στην κυκλοφορία ένα έργο, όραμα δεκαετιών για τους πολίτες της Πάτρας, το οποίο σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα οδικά που εκτελούνται στην πόλη, θα την ανακουφίσει κυκλοφοριακά».

Επίσης, ο Στράτος Σιμόπουλος υπογράμμισε, ότι «η παράδοση του έργου αυτού αποδεικνύει παράλληλα, ότι η Ελλάδα με προσπάθεια, επιμονή και υπομονή μπορεί να τα καταφέρει και θα τα καταφέρει».


Από την πλευρά του, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου- Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Μανώλης Αγγελάκας, υπογράμμισε, ότι «σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Πάτρα και ολόκληρη την Αχαΐα, αφού ένα έργο, που ήταν σε εκκρεμότητα για δέκα ολόκληρα χρόνια, παραδίδεται σε χρήση, δίνοντας μια μεγάλη κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη, αλλά και την ευρύτερη περιοχή».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου