Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκίνησε η κατασκευή του κόμβου Κ-16 στη Θεσσαλονίκη

Ξεκίνησε το έργο κατασκευής του κόμβου Κ-16, κοντά στη Λαχαναγορά Θεσσαλονίκης, στη συμβολή της ΠΑΘΕ με την εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης. Το έργο αυτό εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015, σύμφωνα, άλλωστε, με τη δέσμευση της χώρας απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα παραπάνω ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος κατά την επίσκεψή του το πρωί στο εργοτάξιο του κόμβου, παρουσία του αναπληρωτή περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Διονύση Ψωμιάδη.
 
«Σε συνεργασία με την Περιφέρεια και με την Εγνατία οδό δημοπρατούμε τους τόσο σημαντικούς για τη δυτική Θεσσαλονίκη κόμβους. Στην ίδια κατεύθυνση κινούμαστε και για άλλα έργα όπως τα έργα στη Χαλκιδική» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σιμόπουλος.
 
«Ο ανισόπεδος κόμβος Κ-16 θα είναι μια πραγματικότητα μέχρι τα τέλη του 2015 δίνοντας πολύτιμες ανάσες στη δυτική Θεσσαλονίκη. Η κατασκευή του ανισόπεδου κόμβου Κ-16 ξεκίνησε και θα τελειώσει. Το έργο της Περιφέρειας δεν μπορεί να κηρυχθεί έκπτωτο» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ψωμιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου